Kiadó

Célunk az evangélium, Jézus Krisztus váltsághalála által nyert örök életről szóló jó hír terjesztése. Társaságunk missziói szükségleteire kiadói tevékenységet végzünk. Erre a célra gondozásunkban hazai és külföldi szerzők írásait jelentetjük meg.

Igyekezünk, hogy olvasóinknak évente minden korcsoportan új könyvet kínálhassunk. Könyveinkben a Szentírással egyező tanítást közvetítünk, úgynevezett népi teológiát, élettapasztalatokat, hívő keresztyének bizonyságtételeit, és keresztyén kultúrából származó elbeszéléseket, történeteket. Kínálatunkból nem hiányoznak a világon elismert, tapasztalt bibliatanítók (teológusok), igemagyarázatai sem. A szolgálatunkban használt irodalmat általában bibliaismeretben tapasztalt önkéntes fordítók, külső munkatársak végzik. A borítókat szakemberekkel készíttetjük.

Az irodalom küldésének feltételei

Iratmissziónk jótékony jellegű polgári társulat. Az irodalom szállításának egyszerű feltétele van: az, hogy igényelje az általunk kínált irodalmat, legjobb írásban, levélben, elektronikus postával, vagy honlapunkon keresztül. Ennek alapaján csomagot készítünk és elküldjük az ön által megadott címre. Ajándékcsomagot csak akkor kérjen, ha címzettel előre megbeszélte.

Az általunk kezelt címekre nem utánvétellel küldjük csomagjainkat, így szolgálatunkat hittel és bizalommal végezzük. A csomagban majd egy kísérő baráti levelet pénzesutalvánnyal talál, rajta a szállított irodalom értékét és postaköltséget.  Ennek az értéknek térítést és tevékenységünk támogatására szánt más adományt, mint önkéntes adományt kezelünk. Tapasztalat szerint nem nagy (pénzbeli) forgalmat folytatunk, ezért az adományokat nem jelezzük vissza. Előre is köszönjük megértését.

Társaságunk nem igényelte az adóalapból leírt 2 százalékot.

A könyvelés és raktárkészleteink vezetése megkívánja, hogy minden kiküldött csomagot, könyvet regisztráljuk. Ha adományára a mellékelt pénzesutalványt használja, rajta fel van tüntetve a küldött csomag bejegyzési száma. Számláról számlára utalás esetén a pénzesutalványon szintén megtalál minden szükséges adatot.

Szolgálatunkban, könyvelésünkben 5 pénzalapot vezetünk:

špec. symbol 01 szlovák irodalommal folyt. szolgálat
špec. symbol 02 magyar irodalommal folyt. szolgálat

špec. symbol 03 rezsi költség alap
špec. symbol 04 munkatársak fizetésére alap
špec. symbol 05 külmisszióban munkatárs támogatása

Az iratmissziói szolgálatot mindenekelőtt hittel és bizalommal végezzük, hogy Isten a mi Urunk vezet és őrködik minden eseményen. Ezért megbízunk a mi levelezőinkben, hogy nem használják ki bizalmunkat és szolgálatunkat, ha nem is utánvétellel küldjük csomagjainkat. Ha valaki nem tudja támogatni szolgálatunkat, és mégis szeretne evangéliumi irodalmat olvasni (ezt megírja), lehetőségünk szerint szívesen küldünk neki irodalmat. 

Könyvesboltot nem működtetünk. Az általunk kiadott könyveket, megtalál néhány könyvesboltban vagy online- e-shopban. Ott, terjesztésükre üzleti elvek érvényesek. 

Köszönjük bizalmát és megörülünk, ha igénybe veszi szolgálatunkat.

MSEJK munkatársak.